www.boonyamassage.se

           JIT VARA PHON

THAI MASSAGE

                                               Siriboonya Sittigunvong

                                                  

 

 

 

 

AKTUELLT och NYHETER

 

Aktuellt att alltid påminna om är att Skatteverket godkänner massage som avdragsgill friskvård för aktiebolag och myndigheter. Fråga därför personalredogöraren där du jobbar vad det är för underlag som behövs för att du ska få tillbaka hela eller del av beloppet som du har betalt för massage. Det brukar räcka med att du lämnar in den vanliga kvittens som vi skriver ut.

 

Om aktiebolaget där du jobbar inte erbjuder medarbetarna betald friskvård är det dags att du och dina jobbkamrater försöker förmå chefen att införa detta. Friskvård för medarbetarna är en vinst även för företaget. Skatteverket godkänner upp till cirka 4 000:- per år och medarbetare som avdragsgillt för företaget och utan förmånsbeskattning för medarbetaren. En förutsättning för Skatteverkets godkännande är att alla medarbetare erbjuds denna möjlighet till friskvård.    

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Media uppmärkssammade under våren 2012 att myndigheterna har granskat många thaimassagesalonger runt om i landet. Vi var en av de salonger som i det sammanhanget besöktes av Skatteverket, Försäkringskassan och Polisen. Och de hade inga anmärkningar på vår verksamhet.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi har ännu inte börja använda LED-ljustekniken i den behandlande massagen. LED-ljuset förbättrar avsevärt resultatet av massagen. Vi är lovade att få låna en LED-ljusapparat, men det dröjer. Gör en google-sökning på "LED ljusterapi behandlingar" och läs mer om detta läkande ljus. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Vi erbjuder även hjälp till dig som enbart har lätta besvär i nacke/skuldror/rygg och efterfrågar en liten stund (15 minuter) massage. Du sitter på massagestolen med bar överkropp och med ryggen mot massören.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Nids pris för terapeutisk/behandlande massage är 450:- per timme den första gången för nya kunder. För redan befintliga kunder och för nya kunder från och med den andra behandlingen gäller 400:- per timme. Hon har ändrat sin prissättning för att den terapeutiska/ behandlande massagen är mycket ansträngande för henne. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Observera att du som för första gången kommer till oss måste betala före det massagen inleds. Närmaste uttagsautomat finns hos Nordea vid Mariedalsvägen 34.  

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Observera också att numera finns inga gratis parkeringsplatser i närområdet före kl. 18.00. Det är grön biljett som gäller kl. 09.00 - 18.00 och priset är 10:- per timme. Det kan vara svårt att hitta parkeringsplats i närområdet från cirka kl. 16.00. Vi rekommenderar då parkeringsgaraget under Kronprinsen. Nedfart till garaget är vid Hertz på Mariedalsvägen 32. Att parkera där kostar 10:- per timme.

 

 

 

Denna sida uppdaterades senast 2014-11-17.